b

Kategoria: Viti 2018

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT

Më datë 23 maj 2018, në ambientet e Universitetit të New York-ut në Tiranë, u zhvillua Dita e Karrierës me studentët e universitetit.
Nën frymën e intervistave të punësimit dhe internship-eve, panairi u vizitua nga studentë të shumtë.

Për të disatin vit radhazi, SiCRED u përfaqësua në panair me stendën e saj, ku u zhvilluan takime me studentët e universitetit. Gjatë këtyre takimeve u vërejt interes për internship-e dhe punësim në fushën e sigurimit të jetës.

Shfletoni më poshtë galerinë e fotove:

Postime të ngjashme

Komente

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *