b

Category: Viti 2018

Dita e Karrierës me SiCRED në Universitetin Metropolitan Tirana

Dita e Karrierës me SiCRED në Universitetin Metropolitan Tirana

Data 24 maj 2018 shënoi organizimin e Panairit të Karrierës “MetroCareer – Një hap drejt tregut të punës”, nga Universiteti Metropolitan Tirana.
Kthyer në një traditë tashmë, këto panaire bashkojnë në një pikë të vetme studentët dhe punëdhënësit potencialë, të cilët zhvillojnë intervista mbi vendet vakante dhe mbi mundësitë e praktikave apo internship-eve.
SiCRED, si pjesë e kësaj tradite, ishte e pranishme në panair, ku priti në stendën e saj studentët e interesuar për punësim.

Klikoni për të shfletuar galerinë e fotove:

Related Posts