b

Category: Viti 2015

KLINIKA A-DERMA BËHET PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

Klinika A-DERMA  bëhet pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED

Klinika A-DERMA është një klinikë e specializuar në trajtimin e sëmundjeve të lëkurës. Klinika drejtohet nga Dr. Monika Fida (MD, PhD), Mjeke Dermato-Venerologe.
Dr. Fida, e diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë Tiranë, në vitin 1998, ka ndjekur një sërëkualifikimesh në universitete jashtë vendit, si Harvard, Graz, Instituti IDI në Romë dhe është anëtare e Shoqatës Ndërkombëtare të Dermatologjisë, Shoqatës Ndërkombëtare të Dermatoskopisë, si dhe ka marrë pjesë me punime të ndryshme në Kongreset Europiane të Dermatologjisë.
Në Klinikën Dermatologjike A-DERMA, ofrohen këto trajtime:
1. Vizita Dermatologjike;
2. Body Map;
3. Dermatoskopi Digitale
4. Botox;
5. Fillers;
6. Mezoterapi;
7. Cryoterapi;
8. Peeling Kimik;
9. Microdermoabrazion;
10. Trajtime Estetike;
11. Trajtime me Laser;
Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni me zyrat qendrore të SiCRED sh.a..

 

(26 Mars 2015)

Related Posts