b

Kategoria: Viti 2015

KLINIKA BALANCE, PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

KLINIKA BALANCE, PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

Së fundmi edhe Klinika Balance bëhet pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED. Klinika e Fizioterapisë Balance trajton problemet e aparatit lëvizës, rehabilitime të patologjive të ndryshme lokomotore, masazhe terapike, masazhe relaksuese, si:
· Trajtimi i dhimbjeve të mesit;
· Trajtimi i dhimbjeve të qafës dhe kurrizit;
· Rehabilitimi i vendosjes së Protezave;
· Rehabilitimi i Iktusit dhe hemorragjisë cerebrale;
· Rehabilitimi i dëmtimeve sportive (operacione gjuri, menisku, ligament krucial etj.);
· Rehabilitime të dëmtimeve sportive tendino-muskulare;
· Trajtimi i deformimeve të shtyllës kurrizore (skoliozë, kifozë);
· Trajtimi i të gjithë llojeve të dhimbjeve jo-afatgjata;
· Trajtimi i rehabilitimeve afatgjata;
· Trajtime në shtëpi


Për më shumë informacion, Ju lutem kontaktoni me Klinikën Balance në Tiranë, ose kontaktoni me Zyrat Qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.


(19 Maj 2015)

Postime të ngjashme

Komente

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *