b

Category: Viti 2017

SiCRED pjesëmarrës në Panairin e Punës “Work & Study” 2017

SiCRED pjesëmarrës në Panairin e Punës “Work & Study” 2017
SiCRED sh.a., me pjesëmarrjen e saj në edicionin e VIII-të të Panairit “Work & Study” të zhvilluar në datat 18-20 Maj në Pallatin e Kongreseve, u dha mundësinë të gjithë të interesuarve për punësim të aplikojnë pranë SiCRED për vendet e punë që ka aktualisht të lira. Panairi u organizua nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, me partneritetin e Bashkisë së Tiranës dhe Ministrisë së Arsimit dhe Sportit.

SiCRED është gjithmonë e fokusuar në programe të tilla pikëtakimi të studentëve e të rinjve,por jo vetëm, që përballen çdo ditë me sfidën e tregut të punësimit. Këto 3 ditë stenda e SiCRED sh.a. u vizitua nga punëkërkues të shumtë të cilët u interesuan për pozicionet e punës në fushën e sigurimit të jetës dhe produktet që SiCRED ofron.

Klikoni më poshtë për të shfletuar galerinë e fotove:

Related Posts