b

Category: Viti 2017

SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor. Tashmë edhe në Greqi!

SiCRED zgjeron rrjetin e saj mjekësor. Tashmë edhe në Greqi!
Profesionalizmi, përkujdesja dhe eksperienca mbi 40 vjeçare janë shtuar në fondin e rrjetit mjekësor të SiCRED, me spitalet në Greqi të cilat vijnë pranë çdo klienti, aktual dhe potencial.
Bashkëpunimi me klinikat me prestigjoze të Greqisë të cilat mbulojnë një diapazon të gjerë të shërbimeve mjekësore duke filluar nga kujdesjet mjekësore rutinë e deri tek kardiologjia, njësia e veshkave artificiale, njësia e specialiteteve kirurgjike, patologjike etj., është risia më e fundit e Shoqërisë së Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a.
Klinikat janë të pajisura me aparaturat më moderne të teknologjise bashkëkohore të cilat rinovohen vazhdimisht nё mёnyrё qё tё jenё gjithmonё nё njё hap me zhvillimet e teknologjisё mjekёsore, duke siguruar kështu një diagnostikim të shpejtë dhe të sakte për të gjitha problemet shëndetësore për të gjitha kategoritë e pacientëve, fëmijë dhe të rritur.
SiCRED kujdeset që shërbimet më të mira mjekësore t’i vërë në dispozicion të klientëve të saj.

Për më tepër informacion lidhur me rrjetin mjekësor në Shqipëri dhe jashtë vendit, lutem vizitoni zyrat tona në:

Rr. “Brigada VIII”, Vila nr. 3/1, Tiranë

ose kontaktoni në:

TEL:. +355 4 22 37 549
CEL.: + 355 69 20 84 026
FAX: +355 4 22 37 530
E-MAIL: contact@sicred.com.al

Related Posts