SiCRED sponsor në Enduro Fest 2023 | SiCRED

SiCRED sponsor në Enduro Fest 2023

Me 29 Prill, Enduro Albania organizoi Enduro Fest 2023, festivalin më të madh, që bëri bashkë të apasionuarit ndaj motorëve nga mbarë Shqipëria dhe trevat! SiCRED pati kënaqësinë të ishte sponsor në aktivitet.

Eventi, i mbajtur pranë sheshit Nënë Tereza, ishte një mundësi e shkëlqyer për dashamirësit e motorëve për t’u mbledhur dhe për të ndarë emocione së bashku.

Shfletoni fotot për të marrë pak nga atmosfera dhe energjia e Enduro Fest 2023!

Related Posts

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Prapa këtyre dy dekadave të aktivitetit të kompanisë, qëndron një ekip i tërë profesionistësh, të përkushtuar që nga dita e parë. Jemi krenarë për...