Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Treka Fizio | SiCRED
b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Treka Fizio

Të gjithë të siguruarit tanë, që kanë nevojë për shërbime fizioterapie, mund të drejtohen tashmë pranë klinikës Treka Fizio, rishtas bërë pjesë e rrjetit tonë mjekësor.

Pranë klinikës do të gjeni shërbime të Fizioterapisë Neurologjike, Fizioterapisë Osteomuskulare dhe Muskuloskeletare, Fizioterapisë Sportive, Fizioterapisë Pediatrike etj.

Për më tepër informacion mbi shërbimet e klinikës Treka Fizio vizitoni www.treka.al ose kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Prapa këtyre dy dekadave të aktivitetit të kompanisë, qëndron një ekip i tërë profesionistësh, të përkushtuar që nga dita e parë. Jemi krenarë për...