b

Category: Viti 2014

SICRED ASSSITANCE, NJË RISI NË TREGUN SHQIPTAR!

SICRED ASSSITANCE, NJË RISI NË TREGUN SHQIPTAR!

E ftuar në emisionin e mëngjesit në TV SCAN “PërtëFol”, Administratorja e shoqërisë SiCRED Assistance sh.p.k., znj. Vjosa BODO MUJO, flet për shërbimet e jashtme të specializuara për sigurinë dhe shëndetin në punë, të cilat përbëjnë një risi për tregun shqiptar.

SiCRED Assistance sh.p.k, është konsulenti i vetëm në Shqipëri për “Sigurinë dhe Shëndetin në Punë”, i cili ofron konsulencë të specializuar për implementimin me sukses në vendin e punës të kërkesave ligjore për sigurinë dhe shëndetin në punë, si dhe të praktikave më të mira në këtë fushë, të marra nga eksperienca evropiane dhe botërore.

Për të ndjekur intervistën e plotë, ju lutem klikoni më poshtë:

(20 Mars 2014)

Related Posts