b

Category: Viti 2017

SiCRED pjesë e Ditës së Karrierës pranë Fakultetit të Ekonomisë

SiCRED pjesë e Ditës së Karrierës pranë Fakultetit të Ekonomisë
Mbështetja e Universitetit të Tiranës ndaj studentëve të tij, për një përqasje më të mirë ndaj tregut të punës, është kthyer tashmë në një traditë. Edhe këtë vit, Fakulteti i Ekonomisë organizoi më 20.04.2017, panairin e karrierës – “Hidh hapin tënd”.
Pjesëmarrës në këtë panair ishin mbi 50 subjekte të cilët ofronin mundësi punësimi, internshipe, trajnime, workshope etj., ku sigurisht nuk mungonte as prezenca e Shoqërisë së Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a..
Stenda e SiCRED u vizitua nga studentë të shumtë të cilët ishin të interesuar për punësim dhe internship në fushën e sigurimit të jetës.

Për më tepër, Ju lutemi të shfletoni galerinë e fotove:

Related Posts