b

Category: Viti 2019

Zgjerohet më tej Rrjeti Mjekësor SiCRED

Zgjerohet më tej Rrjeti Mjekësor SiCRED
Rrjetit Mjekësor SiCRED i shtohet kontributi i Hemera Medical Center, klinikë me një gamë të gjerë shërbimesh diagnostikuese, e specializuar në:

  • Okulistikë, ku departamenti i oftalmologjisë ofron shërbime që nga ekzaminimet rutinë, deri te kirurgjia;
  • ORL, ku mbulohen të gjitha llojet e patologjive të veshëve, hundës dhe fytit;
  • Endokrinologji, për trajtimin e të gjithë spektrit të sëmundjeve endokrine;
  • Vizita mjekësore;
  • Analiza biokimike.

Për më tepër informacion na kontaktoni ose vizitoni faqen zyrtare të Hemera Medical Center.

Related Posts