Viti 2018

Dita e Karrierës me SiCRED në Universitetin Metropolitan Tirana

Dita e Karrierës me SiCRED në Universitetin Metropolitan Tirana

Dita e Karrierës me SiCRED në Universitetin Metropolitan Tirana Data 24 maj 2018 shënoi organizimin e Panairit të Karrierës “MetroCareer – Një hap drejt tregut të punës”, nga Universiteti Metropolitan Tirana. Kthyer në një traditë tashmë, këto panaire bashkojnë në një pikë të vetme studentët dhe punëdhënësit...

Më shumë
SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT

SiCRED në Panairin e Karrierës pranë UNYT Më datë 23 maj 2018, në ambientet e Universitetit të New York-ut në Tiranë, u zhvillua Dita e Karrierës me studentët e universitetit. Nën frymën e intervistave të punësimit dhe internship-eve, panairi u vizitua nga studentë të shumtë. Për të disatin vit radhazi, SiCRED u...

Më shumë
AMF organizon konferencën kombëtare për “Edukimin Financiar”

AMF organizon konferencën kombëtare për “Edukimin Financiar”

AMF organizon konferencën kombëtare për “Edukimin Financiar” Më datë 24 Maj 2018 u mbajtën punimet e konferencës kombëtare për Edukimin Financiar, me fokus kryesor studentët, organizuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare. Një organizim i tillë vjen si nevojë e edukimit të publikut me tregjet financiare...

Më shumë
SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka

SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka

SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka SiCRED edhe këtë vit pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës të Universitetit Epoka organizuar në ambientet e vetë Universitetit. 60 kompani ishin prezente në panair për të intervistuar studentët e interesuar për punësim apo internshipe sipas profilit...

Më shumë