Viti 2016

Liçencohet fondi i investimit “CREDINS PREMIUM”

Liçencohet fondi i investimit “CREDINS PREMIUM”

Në mbledhjen e datës 30 maj 2016, Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, shqyrtoi dhe miratoi liçencimin e Shoqërisë Administruese të Fondit të Pensionit SiCRED sh.a. për të kryer veprimtari administrimi të aseteve të sipërmarrjeve të investimeve kolektive, si dhe miratimin e Fondit të Investimit “CREDINS...

Më shumë
SiCRED mbështetës i festivalit Vox Baroque – EDICIONI III

SiCRED mbështetës i festivalit Vox Baroque – EDICIONI III

SiCRED mbështetës i festivalit Vox Baroque- EDICIONI III Festivali Vox Baroque - Edicioni III, i organizuar nga qendra Vox Baroque Albania, çeli siparin e tij në mbrëmjen e datës 3 Korrik në qytetin e Korçës. Festivali i Muzikës së Vjetër Vox Baroque mbetet aktiviteti i vetëm në llojin e tij në Shqipëri, i dedikuar...

Më shumë